Забіг у вишиванках «Rivne Patriotic Run 2021» буде у Рівному на День Незалежності

Взяти участь у заході можуть всі охочі - потрібно тільки зареєструватися

Фото ілюстративне - з попереднього забігу
Фото ілюстративне - з попереднього забігу

Цьогоріч на День Незалежності у Рівному відбудеться забіг у вишиванках. Спробувати свої сили на дистанції 2,5 або 10 км усі охочі зможуть у вівторок, 24 серпня.

Учасниками забігів можуть бути рівняни та гості міста без обмежень, але у кількості не більше 300 осіб на малу дистанцію та 200 осіб – на велику, повідомляють організатори «Rivne Patriotic Run 2021».

Бігтимуть учасники заходу за маршрутом: Театральна площа - майдан Незалежності - вул. Міцкевича - проспект Миру - вул. Набережна - вул. Сагайдачного - вул. Соборна - Театральна площа, зі стартом та фінішем на Театральній площі.

 

Старт забігу – 09:00.

Для участі у заході потрібна попередня реєстрація, яку можна пройти онлайн або наживо:

  • до 13-ї години 23 серпня - через сайт www.runstyle.net,
  • з 15-ї до 20-ї години 23 серпня - у приміщенні кав’ярні-пекарні «Львівські круасани», що на вул. В. Чорновола, 1 у Рівному.

‼️ Організатори наголошують, що в день забігу додаткову реєстрацію не проводитимуть!

Стартові пакети видаватимуть з 15-ї до 20-ї години у переддень забігу (23 серпня) у приміщенні кав’ярні-пекарні «Львівські круасани» та з 7:30 до 8:30 у день забігу на Театральній площі в офіційному наметі Rivne Running Club. У них входить номер учасника з чіпом, футболка-вишиванка, медаль фінішера та прохолодні напої.

Вартість реєстрації – 250 грн.

Кожен учасник, який успішно подолає одну з дистанцій, отримає оригінальну пам’ятну медаль фінішера. Переможців та призерів легкоатлетичного пробігу у вишиванках нагородять призами від спонсорів та кубками. Крім того, нагороди від спонсорів передбачені й для найстаршого і наймолодшого учасника забігу, які успішно подолають одну із дистанцій.

Так у попередні роки виглядали медалі
Так у попередні роки виглядали медалі

Програма заходу

???? Понеділок, 23 серпня

15.00 – 20.00 – додаткова реєстрація учасників; видача стартових пакетів зареєстрованим учасникам забігу (у кав’ярні-пекарні «Львівські круасани»,  що на вул. В.Чорновола, 1).

???? Вівторок, 24 серпня

  • 07:00 – 08:30 – видача стартових пакетів зареєстрованим учасникам забігу;
  • 07:00 – 10:30 – робота намету для зберігання речей;
  • 08:45 – масова розминка учасників забігу;
  • 09:00 – масовий старт забігу у вишиванках на дистанціях 2,5 км та 10 км;
  • 10:10 – закриття траси пробігу, відкриття руху транспорту;
  • 10:15 – нагородження наймолодшого та найстаршого фінішера забігу; нагородження 3-х переможців у номінації «Непереможні» (бігуни з інвалідністю); нагородження переможців та призерів легкоатлетичного забігу у вишиванках «RIVNE PATRIOTIC RUN 2021» на дистанціях 2,5 км та 10 км.

Додамо, що кожного учасника може оглянути лікар і в разі загрози завдання шкоди здоров’ю той може бути не допущений до участі у стартах.

Контакти організаторів:

????  Сергій Ющишин, президент Rivne Running Club

  • (097) 777 51 90,
  • rivnerun@gmail.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень