За зникнення хлопця, якого шукали майже добу, батьків можуть притягнути до відповідальності

Дитина увесь цей час гостювала у бабусі товариша

13-річний Володимир Котеля зник у Костопільському районі вчора о 13 годині. Про це повідомила начальниця облуправління культури, депутатка Рівнеради Любов Романюк. Близько 22 години батько хлопця, 48-річний житель Рівного, звернувся до поліції.

Розповів, що перебуваючи на дачному масиві «Кам’яногірський» Костопільського району, в обідню пору його син поїхав кататися на велосипеді і до цього часу не повернувся.

На пошуки малолітнього залучили поліцейських Костопільського, Рівненського районного відділень, поліцію Рівного, правоохоронців обласного управління та кінологів.

Також небайдужою до ситуації була і громадськість: вони залучили громадян через соціальні мережі, а також прочісували прилеглу територію, повідомляє пресслужба правоохоронців.

Сьогодні вранці батько повідомив до поліції, що дитина знайшлася. 

Шукали майже добу: 13-річного зниклого підлітка – знайшли

Поліцейські встановили, що 13-річний рівнянин поїхав кататися на велосипеді спочатку сам, а потім продовжив розваги з товаришем – жителем села Нова Любомирка.

Коли стемніло, друг запропонував залишитися вдома у його бабусі.

 

Пенсіонерка нагодувала підлітків та вклала спати.

 

Як пояснила вона поліцейським, не знала, що дитину шукає вся область, а зателефонувати та повідомити про місцезнаходження хлопчика не знала кому.

Сьогодні ж вранці батько продовжив пошуки сина. Оскільки Володимир дуже любить рибалити, небайдужі люди порадили чоловіку звернутися до пенсіонерки з села Нова Любомирка, яка разом із онуком теж займалася такою справою. У господарстві жінки батько й знайшов свого 13-річного сина.

Правоохоронці з’ясовують обставини події та, зокрема, й причини такого вчинку малолітнього. За результатами поліцейські ухвалюватимуть рішення щодо притягнення до адмінвідповідальності батьків.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень