За зелену п… перед Зеленським дівчину оштрафували (ВІДЕО)

Вона оголилася перед президентом

Активістку Femen, яка 25 жовтня пробігла без трусів перед Володимиром Зеленським, оштрафували на 85 гривень.

Нагадаємо, дівчина вискочила з задертою спідницею і без спіднього. Лобкова частина тіла була пофарбована у зелений колір. На спідниці був напис "Zexist".

 

Вона звинуватила президента в сексизмі. Дівчина тримала у зубах свисток.

Штраф наклав Оболонський районний суд за дрібне хуліганство. Про це Українським Новинам повідомив прессекретар суду Інна Свинаренко. За її словами, справу розглянув черговий суддя.

Дівчині призначили покарання за 173 ст. Кодексу про адміністративні правопорушення(дрібне хуліганство), а саме штраф – 85 гривень.

Згідно з цією статтею, за дрібне хуліганство передбачається відповідальність у вигляді штрафу від 51 до 119 гривень або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти відсотків заробітку, або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень