За виборами Президента на Рівненщині буде стежити міжнародна місія

Четверо спостерігачів уже приїхали в обласний центр

Міжнародна місія зі спостереження за виборами Президента України прибула в область у складі 4-х осіб.

Під час зустрічі з представниками ОДА вони розповіли про свою роботу та мету приїзду:

Ми – довгострокові спостерігачі і будемо слідкувати за перебігом підготовки до проведення виборів, відстежувати, чи не відбувається порушень законодавства, що пов’язане з виборами.

За словами заступника голови ОДА Олександра Корнійчука, місцеві органи виконавчої влади у передвиборчому процесі повинні створити всі умови для демократичного волевиявлення людей. Зокрема надавати організаційну підтримку під час виборчого процесу. Серед іншого – це укомплектування виборчих дільниць усім необхідним задля якісної роботи. А також забезпечення громадського порядку та безпеки до та під час проведення виборів.

Окрім того, в обласній адміністрації діє відділ Державного реєстру виборців, який актуалізує списки виборців, а управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції ОДА здійснює взаємодією із представниками міжнародних спостережних місій.

Слід зазначити, що на основі спостережень міжнародної місії буде сформована оцінка президентських виборів 2019 стосовно їх відповідності стандартам демократичних країн.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень