За «Великим будівництвом» на Рівненщині можна стежити онлайн

Об’єкти знаходяться у різних районах області

У межах президентского проєкту в області мають спорудити по 5 шкіл і дитсадків, а також пів десятка стадіонів.

Низка об’єктів уже на завершальній стадії, повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. Очільник краю особисто інспектує хід будівництва навчальних і спортивних закладів, приймальних відділень лікарень та доріг.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль
Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

На сьогодні у режимі реального часу можна відстежувати, як проводять роботи на трьох об’єктах, включених до масштабного проєкту.

Перший - спорткомплекс у Сарнах.

Спортивний заклад має потужну багатофункціональну залу з трибунами на 760 місць. Вона розрахована не лише на ігрові види спорту – міні-футбол, волейбол, баскетбол.

Окрім цього тут діятимуть борцівська, боксерська і тренажерні зали. Важливо, що комплекс адаптований для зайняття спортом для людей з інвалідністю та маломобільних груп.

Другий об’єкт - Корнинський ліцей, що у Рівненському районі.

У Корнині відновлюють старе приміщення. Ліцей готовий уже на 80%. У новому крилі буде початкова школа, де розміститься 8 класних кімнат і велика рекреаційна зона для ігор.

Третій і останній об’єкт, доступний у режимі онлайн, дитсадок у Березному.

Будівництво такого закладу дасть змогу охопити освітою та дозвіллям у максимально комфортних умовах 150 дошкільнят. Передбачається, що тут функціонуватиме вісім груп. Наразі приміщення новобудови готове на 90%.

За матеріалами Рівненської ОДА

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень