За три розбійних напади рівнянина позбавили волі на чотири роки

Чоловікові не догодили жінки

Рівненський міський суд виніс вирок 34-річному рівнянину, який скоїв у серпні минулоріч три розбійних напади на молодих жінок.

Жертвами зловмисника впродовж місяця посеред білого дня стали троє рівнянок віком від 20 до 33 років. На вулицях Степана Бандери, Відінська він напав на двох жінок, приставивши їм до горла шматок скла, та вирвавши у них сумки, де знаходилися мобільні телефони та гроші. Попри крики про допомогу, затримати зухвальця нікому із перехожих не вдалося. На площі Короленка від рук розбійника постраждала мешканка обласного центру, по відношенню до якої той застосував ніж, заволодівши мобільним телефоном і 500 гривнями. Потерпілі за допомогою звернулися до правоохоронців.

У результаті проведених оперативних і розшукових заходів працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції встановили та затримали 34-річного мешканця обласного центру, який до того ж раніше був судимий за злочини, пов’язані з наркотиками.

Правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень за частиною 1 та частиною 2 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. До закінчення досудового розслідування він перебував під вартою.
За результатами розгляду справи Рівненський міський суд виніс свій вердикт і призначив рівнянину покарання у виді чотирьох років позбавлення волі.

Про це повідомили з Відділу комунікації ГУ НП в Рівненькій області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень