За спожитий газ на Рівненщині тепер можуть розрахуватися й близькі люди абонента

В особистих кабінетах Рівнегазу запрацювала нова функція

З початку року «особистий кабінет» на сайті 104.ua. зареєстрували майже 50 тис. споживачів газу.  Загальна кількість користувачів онлайн-сервісу сягнула 111 тис., що становить майже 43% від загальної кількості клієнтів АТ «Рівнегаз».

Втім у період карантину рівняни продовжують активно долучатись до використання дистанційного онлайн-сервісу.

Так, щомісяця до онлайн платформи приєднуються в середньому від 5 до 10 тис. клієнтів.

У листопаді запрацювала нова багатофункціональна платформа для споживачів газу. Розрахуватися за спожитий газ і його доставлення відтепер можна в «один клік». Таким чином, зарахування коштів за двома рахунками проводиться одним платежем і дозволяє клієнтам заощадити на комісії банківської установи.

У цьому році можливості «особистого кабінету» на 104.ua були суттєво розширені. Нині створено можливість управляти особовими рахунками в різних газових компаніях з одного облікового запису, незалежно від їх місця розташування.

Неабиякою перевагою є опція приєднання до одного облікового запису до 25 особових рахунків. Клієнт має можливість піклуватись про своїх близьких з будь-якого куточка України, - розповідає начальник управління клієнтського сервісу АТ Рівнегаз Олександр Ващук.

Інтерфейс «особистого кабінету» на платформі 104.ua адаптований під всі види девайсів (комп'ютер, планшет або смартфон), а також операційні системи Android і iOS.

Для майже 100 тисяч споживачів газу в Рівненській області, які зареєстрували «особистий кабінет» 104.ua на колишній платформі, нові можливості стали доступні автоматично. А клієнти, які виявлять бажання створити особистий кабінет, можуть обрати зручний для себе спосіб реєстрації - за номером телефону або е-mail.

 Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень