За серіалом «Гострі козирки» планують зняти фільм

Ідея перенести улюблених героїв на великі екрани дуже імпонує сценаристу

Прихильники серіалу «Гострі козирки» не можуть натішитися, адже попереду їх чекає не тільки два повноцінних сезони, а й повнометражний фільм. Принаймні ідея перенести улюблених героїв на великі екрани дуже імпонує сценаристу Стівену Найту:

Нині я пишу сценарій до шостого сезону. І він майже готовий. Потім я візьмуся за сьомий сезон, а потім подумаю про спін-офф, можливо, повнометражний фільм, в якому події розгортатимуться на початку Другої Світової,

 

Днями в Бірмінгемі пройшов фестиваль, присвячений серіалу «Гострі козирки». На ньому виступив колишній фронтмен групи «Oasis» Ліам Галлахер, великий шанувальник «Гострих козирків». Він виторгував собі роль в телешоу в обмін на виступ. Стівен Найт з небажанням, але пішов йому на зустріч:

Намагаюся, щоб у моїх проєктах не з'являлися люди, що прославився не акторством, а іншими речами. Мені здається, це досить сильно відволікає глядачів від самого персонажа.

 

Нагадаємо, серіал «Гострі козирки» розповідає історію родини Шелбі, яка в 20-их роках  XX століття побудувала свою кримінальну імперію в Бірмінгемі. Головні ролі в телешоу зіграли Кілліан Мерфі, Пол Андерсон, Софі Рандл, Гелен Маккрорі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень