За проведення поминального обіду суд на Рівненщині оштрафував співвласницю кафе

Бо це порушувало умови карантину

За недотримання умов карантину суд штрафував порушницю на 17 000 гривень. Саме стільки сплатить співвласниця закладу громадського харчування за проведення поминального обіду під час карантину, повідомляє пресслужба Рівненського апеляційного суду.

19 березня о 14:25 в Острозі Надія, будучи співвласником закладу громадського харчування, не припинила роботу закладу, а відкрила його для проведення поминального обіду, який тривав близько 40 хвилин.

 

На ньому були присутні близько 25 осіб.

Постановою Острозького районного суду громадянку Надію визнано винною у вчиненні правопорушення, передбаченого ст.44-3 (порушення правил щодо карантину) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

До неї застосовано адміністративне стягнення – штраф 1 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 гривень.

Співвласниця кафе оскаржила постанову з підстав недоведеності її вини. Вказувала, що вона дійсно зареєстрована фізичною особою-підприємцем, однак вона не здійснювала діяльність у сфері громадського харчування саме у цьому закладі. Просила скасувати оскаржувану постанову, а провадження у справі закрити у зв’язку з відсутністю в її діях складу адміністративного правопорушення.

Проте висновки суду першої інстанції – обґрунтовані, вважає апеляційний суд. Також враховано пояснення правопорушниці, в яких вона не заперечувала факт «прийому відвідувачів» та їх обслуговування 19.03.2020 року, тобто під час дії карантинних обмежень.

Тож Рівненський апеляційний суд постанову місцевого суду залишив без змін, а апеляційну скаргу — без задоволення.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень