За п'єсою Лесі Українки створять мультфільм

Планується, що він вийде у прокат наприкінці 2017-го року

За мотивами «Лісової пісні» Лесі Українки створять повнометражний мультфільм. Роботу над стрічкою «Мавка. Лісова пісня» розпочали компанії Film.ua і Animagrad, повідомляється на сайті Film.ua.

Автори мультфільму обіцяють змінити сюжет твору: на глядачів чекають комічні персонажі та хеппі-енд. За словами продюсера проекту Ірини Костюк, прем'єра «Мавки» запланована на кінець 2017-го року. Бюджет проекту складає $ 5 млн. На сайті компанії йдеться, що мультфільм озвучать трьома мовами – українською, англійською і російською, тривалість стрічки – 85 хв.

Творці проекту розповідають, що прототипами всіх основних локацій мультфільму стали реальні українські природні заповідники: село Вилкове, тунель кохання у Клевані, Буцький каньйон і Карпати. Художником костюмів виступить український дизайнер Ольга Навроцька, а саундтрек до фільму напишуть зірки української сучасної музики.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень