За гру у бадмінтон рівнянин отримав «срібло»

Рівнянин Олександр Самсонюк взяв участь в унікальному турнірі з бадмінтону. В рамках «Ukrainian Beach Games 2019» в Одесі вперше проведено «Кубок Чорного моря» з пляжного бадмінтону.

У підсумку змагань перше місце здобули господарі турніру — одесити.

Срібло у пари Катерина Коваленко (Київ), Олександр Самсонюк (Рівне).

І бронзові нагороди поїхали до Мінська.

- Завершилось літо, проте по собі воно залишило приємний спомин — знайомство з пляжним бадмінтоном! Варто навіть більше сказати — не лише знайомство, а й організація турніру з цього нового для України виду спорту. А де найкраще місце для презентації пляжних видів спорту? Звісно, піщані пляжі чорноморського узбережжя в Одесі під час проведення щорічного фестивалю пляжних видів спорту Ukrainian Beach Games 2019! І нехай нікого не засмучує той факт, що турнір не став досить масовим, проте варто зазначити зацікавленість з боку відпочивальників на пляжі до бадмінтонного корту. Багато хто з них вперше взяли професійний інвентар до рук, а інші спробували особисто відчути різницю між грою в бадмінтон в залі та на піску. Саме пляжний бадмінтон відкривав серію фінальних матчів під час Ukrainian Beach Games 2019 і, мабуть, дійсно символічно, що саме одесити й вибороли перший в історії кубок з пляжного бадмінтону.

Шкода, що зірвалось проведення аналогічного турніру в кінці серпня на березі озера Світязь, проте наступного року вже варто очікувати на серію подібних турнірів влітку, — прокоментував наш Олександр Самсонюк на своїй сторінці Фейсбуку.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень