За життя неповнолітнього мешканця Сарненщини борються нейрохірурги Рівного

Він впав зі скутера, «швидку» викликали односельці

На Сарненщині внаслідок падіння травмувався неповнолітній мопедист. Про це повідомляє відділ комунікації обласного управління Нацполіції. 

Вчора водій мопеда, 15-річний житель села Блажове, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням та допустив падіння.

«Швидку» викликали односельці, які бачили автопригоду. Неповнолітнього із переломом основи черепа та відкритою раною голови спочатку доставили до Рокитнівської центральної районної лікарні, а потім — скерували до обласного центру.

Відомо, що хлопець їхав на мопеді один та без захисного мотошолома.

Чи був він у стані сп’яніння – стане відомо за результатами експертизи.

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 286 КК України.

Поліцейські закликають водіїв двоколісних транспортних засобів суворо дотримуватись правил дорожнього руху та пам’ятати: керувати мотоциклом можна із 16 років та тільки у засобах захисту.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень