За попереднім замовленням і без нього, - як на Рівненщині мінятимуть старі лампочки на LED

У першій партії буде 50 тисяч енергоощадних ламп

Рівненщині найближчими днями отримає першу партію LED-ламп, які можна буде безплатно обміняти на старі лампи розжарювання. 

Загалом очікується, що в області населення зможе отримати 500 тисяч нових ламп, каже очільник ОВА Віталій Коваль.

Обмін відбуватиметься у відділеннях «Укрпошти», причому обмінюватимуть як за попереднім записом, так і без нього. 

За можливості, встановлюватимуться також пересувні відділення. Планується, що лампочки будуть різних потужностей та цоколів. Тобто можна буде обміняти саме на такі, які людина принесе, - каже Віталій Коваль. 

Якщо попередньо зробити замовлення ламп через застосунок Дія, то вони гарантовано будуть очікувати людину у відділеннях «Укрпошти» 5 днів після отримання підтвердження на телефон.  Якщо прийти без реєстрації, то лампи обміняють лише за їх наявності.

У рамках Державної програми із безплатної заміни населенню 50 мільйонів застарілих ламп розжарювання на нові світлодіодні, одна людина зможе обміняти п'ять лампочок. Нагадаємо, в понеділок обмін стартує уже в 6 областях, а за два тижні запрацює і на решті території України.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень