«Здохни, тварино»: блогерці погрожують за критику гумористичного шоу

Через ролик про сексизм

Журналістка, поетка та блогерка Ана Море отримує погрози від невідомих. Це почалося після того, як один із випусків її шоу розкритикували на одному з ультраправих телеграм-каналів.

Відео стосувалось комедійної програми «Дизель шоу», що відома  пласкими сексистськими жартами. А блог Ани «ШоПоСексизму» якраз і націлений на висміювання таких речей.

У телеграм-каналі опублікували допис з фрагментом відео Море та підписом:

Це типу прогресивна критично-мисляча блогерка робить огляд на сексистські жарти “Дизель Шоу”, але більше відчуття крінжу викликають її кривляння, а не низькосортний гумор, який вона критикує.

Після цієї публікації Море почала отримувати погрози у мережі.

Ти жирне у****не ч*о! Здохни, тварино,  – писали дівчині невідомі у приватні повідомлення.  

Зараз інстаграм-акаунт Ани Море приховано. Дівчина розповіла, що почувається нормально та хвилюється лише, аби її не заблокували через скарги. 

Тепер є шанс, що мене на вулиці впізнаватимуть і якось таки в********* (поб’ють – ред.). Але це будуть не праві, патріоти чи ветерани, як вони себе називають — а загублені хлопці, які відмовляються думати, – підсумувала блогерка. 

 

Джерело: Zmina

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень