За 90 км від Рівненщини обстріляли легковик: Відомо, що сталося

Стрілець знайшовся

Фото з мережі
Фото з мережі

У місті Шептицький, що на Львівщині, сьогодні сталася стрілянина.

За 90 км від Рівненщини відкрили вогонь по автомобілю. Як повідомили у поліції Львівської області, на щастя, всі живі, а легковик обстріляли під час погоні.

З’ясувалося, що вдень до поліції надійшло повідомлення про викрадення автомобіля Dacia Logan. Заявник повідомив, що викрадене авто, яке належить його родичу, їде на виїзд з міста і він зі своїм знайомим переслідують його.

Невдовзі правоохоронці зупинили нібито вкрадений автомобіль. За кермом автівки перебував нетверезий власник – 66-річний дід заявника.   

Під час огляду автомобіля поліцейські виявили характерні пошкодження, схожі на сліди влучання куль.

 

З'ясувалося, що знайомий заявника, 30-річний житель Шептицького, який разом з ним переслідував нібито викрадений Logan, здійснив по легковику кілька пострілів з травматичної зброї, – повідомили у поліцїі.

Пістолет, з якого були здійснені постріли, відправили на експертне дослідження.

Нагадаємо, нещодавно неподалік Звягеля, що на Житомирщині, затримали чоловіка, який стріляв у автівки. Зловмисником виявився 42-річний чоловік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень