З рекордною кількістю солі та кадровими проблемами шляховики Рівного зустрічатимуть зиму

А ще зі зекономленим мільйоном

Рівне готове до зими. Рівненське шляхоексплуатаційне управління виконало усі роботи з підготовки: закупило пісок, сіль і техніку. На ремонти доріг обласного центру витратили кілька десятків мільйонів гривень, говорить начальник ШЕУ Віктор Климук:

Виконано робіт по поточному, середньому та ямковому ремонту вулиць міста на загальну суму 41,5 млн грн. Провели ремонт під’їздів і проїздів до об’єктів інфраструктури міста та зробили поточний ремонт 45 дворових територій. Це досить хороші показники.

Віктор Климук - начальник міськШЕУ.

У цифрах – це 129 вулиць, 34 проїздів і 45 дворів. Нині роботи ще продовжують. Їх роблять на зекономлені цієї осені кошти. Цієї осені Рівне оминули ожеледиця та сніг, тож у підприємства виявилися невитраченими близько мільйона гривень.

Німецька техніка для розсипання суміші.

На дворі та в ангарах шляховиків лежить 1,5 тисячі тонн солі – це рекордна кількість для Рівного.

Старожили автомарку міськШЕУ. 30-річні ЗІЛи ведуть війну з зимами та часом.

Торік використали всього 1100 тонн. Крім солі, є ще відсів і пісок.

В цьому ангарі - сіль. І поруч з ангаром ще виличезна купа солі. Неочищений натрій хлор. Просіяти добре, і можна борщ солити.

Попри те, що в ШЕУ лише 20% машин - молодші десяти років, шляховики впевнені у своїх силах.

Близько 12 тисяч м. куб. піску та відсіву, які витратять протягом зими.

Ще одна проблема, окрім старої техніки, - водії, каже Віктор Климук. 30-40% з них - вже пенсійного віку, тож і витримувати непросту роботу шляховиків їм важче. А молодь працювати в ШЕУ не приходить.

Причину директор бачить у розмірі зарплатні. Грошей, які комунальне підприємство отримує з бюджету міста, вистачає на трохи більше ніж 5000 грн зарплати. На підприємстві хочуть у перспективі підвищити її до 8-9 тис. Але на це немає ресурсів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень