Рівненщина по-новому поділена на карантинні зони. Де знову закриються заклади

Попри те, що «червоних» зон — немає

Відсьогодні Рівненщина – без «червоних» і «зелених» зон. 

До «жовтої» зони віднесли:

міста Рівне та Вараш, Березнівський, Володимирецький, Гощанський, Дубенський, Дубровицький, Корецький, Радивилівський, Рокитнівський та Сарненський райони.

У «помаранчевій» зоні залишаються:

міста Дубно та Острог, Демидівський, Зарічненський, Здолбунівський, Костопільський, Млинівський, Острозький та Рівненський райони.

Такі епідемічні рівні на найближчі два тижні встановила державна комісія з питань надзвичайних ситуацій.



Нагадаємо, обов'язковими залишаються наявність маски або респіратора під час перебування в приміщенні, дотримання дистанції, заповненість 50% місць під час проведення культурних заходів, перевезення людей у громадському транспорті в межах кількості сидячих місць.

Для «жовтої» зони також діє заборона відвідування закладів соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, окрім тих, які надають «кризові» послуги.

У «помаранчевій» зоні діють заборони: роботи гостелів, турбаз тощо (окрім готелів), спортзалів, фітнес-центрів, закладів культури, розважальних закладів, ресторанів в нічний час, планових госпіталізацій до лікарень. Також діють обмеження для масових заходів: 1 людина на 20 кв. м і не більше 100 осіб.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень