З понеділка на Рівненщину насувається величезний циклон

Погода зміниться

Як пояснив львівський кліматолог Василь Троцюк, це перший такий глобальний циклон у низці циклонів з Атлантики. А їх ще буде цієї весни, вочевидь, не менше трьох. Перший – основний, так званий високий, величезного діаметру. Його південна частина торкається Сахари, а північна – за Полярним колом. 

Детальніше розповідає Василь Троцюк:

З понеділка вже буде похолодання, може, навіть приморозки. Дощі можуть бути дуже невеликі. На жаль, цей циклон маловодний. І тиждень буде прохолодний. Щоправда, десь у середу-четвер знову підніметься температура і буде така погода, як була у п'ятницю: тепло, але холодний вітер. Можливо, циклон навіть заморозки принесе. Бо зараз якраз черемха зацвіла. А вона цвіте, за народними повір’ями, перед останніми заморозками.

Втім, Василь Троцюк вважає, що ці квітневі заморозки будуть не останні, вони можуть повторитися ще на початку травня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Погода
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень