Понад 500 000 000 грн. рівняни повернуть до бюджету. Субсидіями.

Мова йде про повернення до бюджету невикористаних субсидій. Для Рівненської області ця сума становить 547 мільйонів гривень

Втім, станом на 1 жовтня 2016 року в Рівненській області нараховано субсидій на оплату житлово-комунальних послуг на суму понад 780 мільйонів гривень. Середній розмір субсидії у вересні поточного року становив 92,5 гривні, в той час, як на початку року ця цифра досягала 1324 гривень.

Також департаментом соціального захисту населення ОДА очікується збільшення кількості претендентів на субсидії. Детальніше про це розповідає спеціаліст департаменту Тетяна Дойничко:

Наразі департаментом соцзахисту очікується, що до кінця поточного року до органів соціального захисту місцевих звернеться ще близько 81 тисячі родин. При цьому, передбачається, що системою субсидій буде охоплено близько 245 тисяч домогосподарств області. Це приблизно 70% від загальної кількості.

Щодо «теплих кредитів», то нині існує наступна система відшкодування: для ОСББ це 40%, для фізичних осіб – 35% від суми. Втім, відшкодована частина не може перевищувати 14 тисяч гривень.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень