З батьків-боржників Рівненщини стягнули понад 15 мільйонів гривень

Впродовж двох місяців з недобросовісних батьків виконавці встигли стягнути майже 15,9 млн грн.

З них 5,7 млн грн – із застосуванням обмежень. Нині у відділах виконавчої служби Рівненщини перебуває на виконанні ще понад 15 тисяч документів про стягнення аліментів.

До слова, щоб отримали аліменти, батькам потрібно домовитися між собою про їхній розмір та періодичність сплати аліментів на дитину добровільно, повідомила головна спеціалістка сектору комунікацій з громадськістю Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Людмила Пшебільська.

Така домовленість може бути усною, втім можна укласти між собою нотаріально посвідчений договір.

 

Також батько чи мати може подати за місцем своєї роботи заяву про відрахування аліментів на дитину у розмірі та на строк, які визначені у цій заяві.

 

Якщо домовленості немає, то один із батьків, з ким мешкає дитина, має право звернутися до суду із позовом про стягнення аліментів. Тоді аліменти на дитину призначаються судом.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень