З’явилися відео розправи Талібану над Дияволом та Ідолами в парку атракціонів (ВІДЕО 18+)

Людей убивають, а в аеропорту Кабулу панує Хаос

На відео та фото, які приходять з Афганістану, ми починаємо бачити все більше «звичної поведінки» з боку учасників руху Талібан.

Не секрет, що таліби досить активно користуються ґаджетами (зокрема, смартфонами), але відео нижче показує чоловіка, який під схвальні вигуки «Аллах Акбар» знищує монітор комп’ютера.

Вочевидь, цілком резонно вважаючи, що Інтернет це – Сатана.

Про парки

Також увагу громадськості привернули кадри палаючого парку атракціонів, що його підпалили таліби.

Це дивно, бо ті ж самі (чи такі самі) таліби днями в різних містах Афганістану фільмували себе на смартфони, демонструючи як їм подобаються різні дитячі качелі.

Нині ж вони вирішили, що в парку атракціонів є фігури, які нагадують ідолів, тому все там краще спалити.

Про розстріли

Як повідомляє Цензор.НЕТ, попри оголошену загальну амністію, таліби розстріляли колишнього начальника поліції афганської провінції Бадгис Хаджі Муллу.

На записі видно зв'язаного чоловіка з пов'язкою на очах, що сидить на колінах, і чути голос чоловіка, який про щось говорить або читає молитву.

 

Після слів «Такбір. Аллаху акбар» починається безладна стрілянина по зв'язаному чоловікові. Вона триває кілька секунд. Потім у кадрі з'являється тіло розстріляного чоловіка, але таліби навіщось роблять ще близько десять пострілів по вже вбитій людині.

Відео строго 18+

https://twitter.com/AkbarMohmand2/status/1428338836921151491

Кошмар на летовищі

Ну, й найстрашніше, бо йдеться про десятки тисяч, якщо не сотні тисяч людей, які зібралися на летовищі у Кабулі і не можуть нікуди вибратися звідти.

Вражаючі кадри зафіксували як батьки умовляють американських солдат взяти до себе хоча би дітей, і деяких з них таки беруть.

 

При цьому кругом лунають постріли.

Теж дуже важке емоційно відео

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень