З Київської політехніки в один день відрахувати майже 1000 студентів: що сталося 

А вступні іспити в аспірантуру склали менше половини абітурієнтів 

Національний університет «Київський політехнічний інститут ім. Сікорського» повідомив, що з навчання відрахував 966 студентів.

За результатами контролю знань за  семестр з'ясувалося, що 1800 студентів не склали сесію. Частина з них  підуть в академічні відпустки, інші прослухають курс навчання ще раз, а решта – відраховані з навчального закладу.

Підбито підсумки семестрового контролю. Сесію не склали приблизно 1800 студентів: 1500 студентів бакалаврату й 300 – магістратури. Частина з них піде в академвідпустку, 592 особи направлено на повторне прослуховування освітніх програм, 956 осіб – відраховано, – йдеться у повідомленні.

Більшість вступників до магістратури, складаючи єдиний вступний іспит (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування, показали невисокий рівень знань. При цьому тільки  40% абітурієнтів змогли подолати 160 порогових балів під час вступу в аспірантуру.

Джерело: oboz.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень