З фатою, в білій сукні, але сама: Наречена загиблого бійця зробила фотосесію в день запланованого весілля

Її наречений загинув за півтора місяця до одруження

Білу весільну сукню наречена бійця 24 ОМБр Віталія Малюка Ольга Ганношина мала одягнути на власне весілля. Пара планувала, що воно відбудеться 25 травня цього року, однак так не сталося. 4 квітня Віталій Малюк – загинув.

В пам’ять про найщасливіший день, який так і не відбувся, наречена вирішила зробити фотосесію у фаті,  білій сукні, що готувала на весілля, з каскою та портретом свого нареченого, якого забрала війна.

Він був відважним, він був мужнім, він був дуже розсудливим, дуже принциповим, – розповідає Ольга Ганношина у коментарі для Суспільного. 

Одного разу Віталій Малюк подарував Ользі свій іменний жетон.

Для мене він є дуже важливим, тому що він завжди казав: «Я ніколи не знімав його і ніколи нікому не віддавав, але я хочу, щоб він був у тебе. Для мене це багато означає».

 

Я служила в патрульній поліції Рівного. Там почалася наша історія кохання. Вперше ми з ним зустрілися через спільних знайомих під час патрулювання міста.

 

Віталій освідчився Ользі на Донеччині. У той день я приїхала до нього на 7 годин. Він заходить додому з квітами, свічками, пелюстками троянд. Він приходить до мене, стає на коліно, дає мені каблучку і каже: «Вийдеш за мене заміж? Я буду тебе берегти, обіцяю». Я кажу: «Ну якщо обіцяєш, тоді точно вийду».

 

Я дивлюсь зараз на наші спільні фото й мені не віриться, що його вже немає. Тому що ці фото були зроблені в найщасливіший момент нашого життя. Зробила татуювання з нашої фотографіції, з його позивним, щоб хоч щось лишилося на пам’ять на усе життя, – поділилася Ольга Ганношина.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Суспільне Тернопіль (@suspilne.ternopil)

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень