З бюджету Рівного просять грошей на проєкт олімпійського басейну

Чи з'явиться 50-метровий басейн на Північному 

Майже 6 млн гривень з бюджету Рівного просять на розробку проєктно-кошторисної документації для будівництва олімпійського басейну.

Проєкт називається «Реконструкцією СДЮСШОР 2» і передбачає зведення «з нуля» 50-метрового басейну на вулиці Коновальця, що на Північному.

Бюджетна комісія Рівнеради підтримала таку ініціативу і рекомендувала депутатам на найближчій сесії передбачити кошти на розробку проєктно-кошторисної документації, бо існує імовірність того, що саме будівництво включать до президентської програми.

 

 

На весь пакет документів, за попередніми підрахунками, треба 5,9 млн гривень. Це питання, за рекомендацією бюджетної комісії Рівнеради, винесли на найближчу сесію. 

Нагадаємо, через відсутність 50-метрвоого басейну рівненські плавці змушені жити й тренуватись у Дніпрі, Харкові чи Києві. У Рівному натомість є лише приватний 25-метровий басейн, якого не достатньо для тренувань на Олімпіади, а тим паче для проведення змагань високого рівня.

Фото надали автори проєкту 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень