З 1 серпня банки бачитимуть всіх: починають відстежувати всі перекази коштів

Будуть нові правила поповнення банківських карт

Сьогодні, 1 серпня, в Україні набули чинності нові правила банківських переказів. На вимогу НБУ переказ грошей або поповнення карток інших клієнтів через банківські термінали стануть можливими лише після попередньої авторизації громадян.

Таким чином постанова Нацбанку посилить контроль за відправниками коштів.

Тепер для внесення готівки через термінал потрібно буде вказати номер свого мобільного телефону. Після цього потрібно буде дочекатися отримання на цей номер одноразового пароля і ввести його на екрані термінала для успішного завершення операції.

При цьому не потрібно буде вводити свій номер при поповненні через термінал мобільного телефону, плати за проїзд або поповнення проїзних квитків, а також при розрахунку за комунальні платежі та сплаті податків.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень