Ювілейний «Jazz Bez» – у Рівному

На рівнян та гостей міста чекає XV міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez»

У неділю, 6 грудня, о 19:30 у Рівному святкуватиме свій ювілей XV міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez».

Для всіх поціновувачів якісного польського джазу з радістю зіграють найкращі джазмени з Польщі – «Bartosz Pernal Quartet».

Загалом, у грудні 2015 року вільна інтелектуальна музика фестивалю наповнить чотирнадцять культурних центрів України та Польщі.

Тож рівнян чекають 6 грудня о 19:30 у барі-ресторані «Блюz&Jazz».
Вартість квитка – 90 грн.
Детальна інформація за тел. 43-29-73.

«Bartosz Pernal Quartet» — знаний польський бенд, по-справжньому унікального звучання та впізнаваності якому надає виняткове поєднання звуків органу Хаммонда з тромбоном та альт-саксофоном. Репертуар гурту складають передовсім авторські композиції, виконані в особливій експресивній та вирафінуваній манері колективу.

Другий учасник фестивалю – це «Winchester Boys». Цих хлопців можна бачити в центрі міста, де вони ламають всі стандарти локальних традицій вуличної музики. «Winchester Boys» відкривали фестиваль «Art Jazz Cooperation 2015», а ще вони стали переможцями змагання джазових колективів від «Alfa Jazz Fest Ukraine».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень