Ювілей «Вереса» відзначатимуть перегонами на стародавніх човнах

На Басовому Куті

Відзначити п’яту річницю відродженого «Вереса» запрошують на Басів Кут. Пресслужба народного клубу запрошує вболівальників у суботу, 04 липня, о 16 на Городище Оствиця.

- На жаль, через карантинні заходи, цьогорічне святкування відбудеться у вузькому обмеженому колі за попередньою реєстрацією.

 

Та з дотриманням всіх вимог карантину.

 

Просимо всю багатотисячну армію уболівальників та членів клубу з розумінням поставитись до ситуації, - сказав керівник інформаційної служби НК «Верес» Олексій Кривошеєв.

У клубі запланували проведення перегонів на стародавніх човнах: дракар Гунгнір та лодь Лада. Переможець перегонів отримає ящик «хмільного квасу» більш відомого, як пиво. Окрім того на гостей чекатимуть: червоний борщ і чорний хліб, трав'яний чай і пампухи спечені в стародавній печі.

Кількість місць і територія обмежені, бо карантин ніхто не скасовував.

Запис на святкування за телефоном: 0 (66) 088 28 11.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень