Ющенко про Радіо та неминучу поразку Путіна

Віктор Андрійович дав черговое інтерв'ю, яке може стати резонансним

Третій президент України Віктор Ющенко дав інтерв'ю для "Радіо Свобода"

Ви можете переглянути його повністю у відео-форматі та прочитати текстовий варіант на сайті "Радіо Свобода"

Ключові тези Ющенка стосуються на цей раз Путіна.

Віктор Андрійович стверджує, що ніколи не боявся президента Росії

Ніколи

Він пророкує неминучу поразку ВВП

Путін, звичайно, бачить свою місію у формуванні одного з геополітичних центрів політики світу. Він так бачить велич Росії. Це програма фіаско. Це план неадекватної людини.

Описує його страхи

Треба постійно пам’ятати дві речі. Путін боїться двох речей: реакції власного народу, яким він керує, як отарою овець, і реакції міжнародної громадськості.

Згадує він про Путіна і коли говорить про Радіо

Коли я був маленьким, спочатку у нас був батарейковий радіоприймач, бо електрики не було тоді в селі, де я жив. Пізніше з’явився ламповий радіоприймач. І щоранку у нас приблизно був такий графік. Батько в районі шести, пів на сьому ранку включає радіоприймач, і ми всі слухали «Свободу», «Голос Америки», «Німецьку хвилю»... Була програма з Ізраїлю.

 

Я пам’ятаю, як я мідний провід розтягував по хаті... Всі ці радіостанції тотально глушили, тому мій батько постійно на ручці управління хвилі шукав, слухали новини. Приблизно о восьмій вечора ця процедура повторювалася. У нас кілька вікон із хат на вулицю виходять, і мама якщо помітить, що хтось йде в гості, відразу татові каже, що там хтось йде, треба викручувати все, і ми викручували. Це дивно, зараз я згадую це. Ця місія унікальна.

 

Я думаю, що завдяки таким радіостанціям змінилися мільйони людей. Це ключові правди. Проведемо історичну паралель. Чому ми Путіна переможемо? Та тому, що на нашому боці правда. А на його стороні – брехня. На його боці Сатана, а з нами Бог. Тому ми непереможні.

 

Повністю інтерв'ю можна прочитати тут

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень