Ющенка отруїли російські спецслужби, - депутат Європарламенту (ВІДЕО)

А також рішення Євродепутатів на випадок вторгнення Росії в Україну

У резолюції Європейського парламенту, яка була ухвалена на випадок вторгнення Росії, йдеться про те, що отруєння колишнього президента України Віктора Ющенка є справою рук російських спецслужб, повідомляє OBOZREVATEL.

Напередодні в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера» євродепутат Пятрас Ауштрявічюс пояснив, що питання отруєння не тільки Ющенка, але й інших опонентів російського президента Володимира Путіна є сигналом для останнього:

Росія використовує отруєння своїх опонентів. Це роблять інституції, які безпосередньо пов'язані з Кремлем. Серед постраждалих не тільки сім'я Скрипалів. Перелік дуже довгий, – сказав Ауштрявічюс.

У такий спосіб Європа посилає сигнал Путіну: ми знаємо, що ви робите, і якщо будете продовжувати, то заплатите високу ціну, пояснює депутат.

Відзначимо, що в документі Європарламенту Ющенко, Скрипаль, Володимир Кара-Мурза, Олексій Навальний та інші названі жертвами російських спецслужб. Також зазначається, що вони були або є опонентами президента РФ.

Нагадаємо, Європейський парламент ухвалив резолюцію на випадок вторгнення Росії на територію України. Проголосували за – 548, проти – 25 і 113 утрималися.

Якщо Росія наважиться напасти, то Євросоюзу пропонується зробити такі кроки:

  •  від'єднати РФ від платіжної системи SWIFT;
  • негайно припинити покупку російського газу і нафти;
  •  ввести санкції проти близьких до влади російських олігархів і членів їхніх сімей і заморозити їхні активи, а також анулювати візи.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень