Юний рівнянин отримав диплом Міністерства закордонних справ Польщі (ФОТО)

Хлопчик гідно представив не лише Рівненщину, а й Україну, виборовши друге місце

12-річний Андрій Глодя виборов друге місце у конкурсі «Моя найцікавіша зустріч з Польщею online» у межах акції «Poland at your home» (категорія «ІСТОРІЯ», вікова група 7-13 років).

Конкурсна робота Андрія – презентація на тему «Про польсько-більшовицьку війну і героя Альфреда Келле» була присвячена подіям, які 100 років тому відбувалися й на території сучасної Рівненщини, повідомляє «Голос України».

Загалом участь у конкурсі брали представники 32 країн світу, які подали на розгляд журі у Варшаві 172 праці.

У своїй віковій групі рівнянин став єдиним представником України у цьому конкурсі.

Диплом та нагороди – подарунки, розвиваючі ігри про історію Польщі, книги, підручники з вивчення польської мови – Андрію вручила Віцеконсулка, керівниця відділу співпраці з поляками в Україні Генконсульства Республіки Польща у Луцьку пані Тереза Хрущ.

Основна мета акції – підтримка онлайн-освіти вдома і заохочення осіб польського походження до організації в її межах зустрічей із Польщею і польською культурою на відстані. МЗС Польщі пропонує доступ до освітніх, культурних та історичних ресурсів онлайн.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень