Йшов собі рівнянин і заплатив штраф за новими розцінками (ВІДЕО)

Йшов у недозволеному місці

Близько 4:30 на вулиці Гагаріна патрульні помітили пішохода, який рухався проїзною частиною та не мав світловідбивальних елементів, щоб виділити себе на дорозі.

У патрульній поліції Рівненщини нагадують, що в темний час доби й в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїжджою частиною чи узбіччям, повинні використовувати світловідбивні елементи (стрічки, наклейки, жилети) або бути в одязі, який має світловідбивні елементи.

На додаток, пішохід мав ознаки алкогольного сп'яніння, що підтвердив огляд у медичному закладі — 2,09 проміле. На 28-річного рівнянина винесли постанову за порушення ПДР пішоходами, які перебувають у стані сп'яніння ч. 3. ст. 127 КУпАП.

Штраф за таке порушення відучора складає 680 грн. Вкотре нагадуємо усім учасникам дорожнього руху — не наражайте себе та інших на небезпеку.

Додамо, що у пабліку "Rivne_1283" рівняни оплесками зустріли цю подію.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень