Їй навіть роблять пластичні операції: Як виглядає найдорожча у світі акваріумна рибка (ФОТО/ВІДЕО)

За одну з таких запропонували 80 000 доларів

Фото - depositphotos.
Фото - depositphotos.

Любителі акваріумних рибок готові віддати шалені гроші, аби поповнили свою колекцію найрідкіснішими екземплярами. Так, одному із заводчиків запропонували 80 000 доларів за унікальну рибку, яку називають платинова аравана, проте він відмовився.

Рибка настільки цінна, що в кожну особину вживлюють спеціальний мікрочіп, щоб відстежувати розведення і переміщення рибок.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Цінують рибку за окрас, який вона отримала в результаті рідкісних генетичних мутацій. Платинова аравана ідеального перламутрового забарвлення, і не має жодної плямки на тілі. Її називають діамантом серед акваріумних рибок.

Риби мають високий інтелект, розпізнають обличчя. Аравану навіть можна привчити їсти з рук. В акваріумних умовах вона виростає до 40 сантиметрів.

Хоча рибка має ідеальне забарвлення, але все ж не без дефектів. Мова йде про ваду правого ока, яке трохи косить вниз. Подейкують, що власники дорогих араван піддають риб пластичній операції, яка виправляє цей набутий дефект.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень