Їх «вистачить» на два тижні: Військовий аналітик розповів, яких вояк прислали з КНДР

Хоча «це підготовлені бійці»

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Військовий аналітик Ян Матвєєв повідомив, що північнокорейські солдати кращі за російських. Проте вони радикально не змінять ситуацію на фронті.

Північна Корея вирішила відправити на війну в Україну 12 тисяч військових, включаючи спецпризначенців. З одного боку, здається, що це багато, з іншого — таку ж кількість росія втрачає на війні проти України приблизно за 15 днів.

Це і є орієнтовний термін, наскільки вистачить цих солдатів, якщо їх будуть використовувати так як російських. Не можна сказати, що це радикальне поповнення. В тій ж Курській області на російському фронті воює 50 тисяч людей, – зауважив Ян Матвєєв.

Він також додав, що росіяни, які зараз воюють, до війни не мали якісної військової підготовки. Натомість війська з КНДР — це підготовлені бійці, які довгий час служили в армії.  

Джерело: Факти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень