Їдальню в центральній лікарні Рівного відкрили (ОНОВЛЕНО)

Директор пивзаводу Мар'ян Года та головний лікар Євген Кучерук

У рівненській центральній міській лікарні відкрили їдальню. Ініціатор створення закладу – директор рівненського пивзаводу Мар’ян Года.

Підприємець каже, що звернувся до керівника лікарні Євгена Кучерука з ідеєю відкрити заклад харчування, аби урізноманітнити раціон пацієнтів:

Була ідея. Ми поспілкувалися з головним лікарем Євгеном Кучеруком. Йому ідея сподобалася, і спільно ми дійшли згоди відкрити їдальню. Запустили цей заклад і на відкритті я вже бачив, що майже всі столи були зайняті.

Їдальню облаштували на першому поверсі терапевтичного відділення. Меню - дієтичне та погоджене зі стандартами медзакладу. В закладі є близько півсотні місць. В перспективі розглядають, що їдальня матиме дієтолога та доставку обідів в палати.

Мар'ян Года - високий чоловік із горнятком кави в руках. Праворуч від вас Євген Кучерук - головиний лікар Центральної міської лікарні, ліворуч екс-заступниця голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко.

За словами Мар’яна Годи, їдальня - заклад не прибутковий, а іміджевий. Підприємець розглядає можливість відкрити таку ж їдальню в інших медзакладах і навіть у міськвиконкомі.

Сам вважає, що подібні їдальні варто відродити у місті, адже зараз серед закладів громадського харчування переважають лише кафе та ресторани.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень