Кинули виклик селам і районам біля Рівного мешканці глибокого Полісся (10 ФОТО)

Ті, що живуть біля кордону з Білоруссю

Йдеться про села Мутвиця та Морочне Зарічненського району. Мутвиця розташована за 12 км від райцентру, а Морочне - за 16 км. Через села проходить автошлях до Білорусі - Дубровиця-Пінськ.

Вчора у Морочному та Мутвиці біля зупинок громадського транспорту встановили бетонні сміттєві урни.

Про це повідомив у Фейсбук священник з Морочного Павло Дубінець і закликав:

Павло Дубінець 15 год · Шановні жителі Морочно та Мутвиці, сьогодні завезли та розмістили на зупинках громадського транспорту сміттєві ємності. Користуйтесь та оберігайте їх на здоров'я.

 

Прохання - не пошкодити, адже це - наші кошти, і наше благополуччя, і стежмо, щоб їх не покрали. Спільно і разом наведемо порядок і чистоту у наших селах.

А в коментарях під повідомленням священника мешканка Рівного Соломія Літінська закликала брати приклад з поліщуків районам і селам біля Рівного:

Соломія Літінська Хочу сказати, що раніше трішки відчувала невеличкий конфуз, коли чула в спину оте пекуче "поліщучка". Та сьогодні багатьом районам і селам, розташованим близько біля Рівного потрібно брати приклад з тих самих поліщуків або "полишуків", як тут говорять.

 

А зупинки - це ще не всі: потрібно проїхатись через цілий район й однакових не знайдеться. Розмальована зупинка вже стала одним із різновидів народного мистецтва.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень