Єремеєва поховали на Рівненщині

Похорон народного депутата Ігоря Єремеєва пройшов минулої суботи у його рідному селі Острожець у Млинівському районі на Рівненщині.

Спочатку з Єремеєвим прощалися у Луцьку, потім  похоронний кортеж вирушив на малу батьківщину депутата.

У місцевому Свято-Іллінському храмі прочитали заупокійні молитви за померлим та надали можливість односельчанам попрощатися.

Прощальну промову над могилою проголосили віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд, екс-голова Ради Володимир Литвин, голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, директор Острожецького навчально-виховного комплексу Володимир Козлюк та син Роман Єремеєв.

До слова, був на прощанні з Єремеєвим і екс-голова Рівненської ОДА Василь Берташ.

Нагадаємо, 26 липня 2015 року, перебуваючи на Волині, в результаті падіння з коня Ігор Єремеєв отримав закриту черепно-мозкову травму, а 12 серпня 2015 року помер у закордонній лікарні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень