Єремеєва поховали на Рівненщині

Похорон народного депутата Ігоря Єремеєва пройшов минулої суботи у його рідному селі Острожець у Млинівському районі на Рівненщині.

Спочатку з Єремеєвим прощалися у Луцьку, потім  похоронний кортеж вирушив на малу батьківщину депутата.

У місцевому Свято-Іллінському храмі прочитали заупокійні молитви за померлим та надали можливість односельчанам попрощатися.

Прощальну промову над могилою проголосили віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд, екс-голова Ради Володимир Литвин, голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, директор Острожецького навчально-виховного комплексу Володимир Козлюк та син Роман Єремеєв.

До слова, був на прощанні з Єремеєвим і екс-голова Рівненської ОДА Василь Берташ.

Нагадаємо, 26 липня 2015 року, перебуваючи на Волині, в результаті падіння з коня Ігор Єремеєв отримав закриту черепно-мозкову травму, а 12 серпня 2015 року помер у закордонній лікарні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень