В онкодиспансері Рівного відбудуться серйозні зміни вже цієї п'ятниці?

Єдиний претендент на пост очільника залишився в онкодиспансері Рівного

Багаторічний очільник Рівненського обласного онкологічного диспансеру Григорій Максим’як відмовився балотуватися на посаду головного лікаря цього закладу. Про це стало відомо у вівторок, 28 листопада. Ось що повідомило видання «Рівне Вечірнє»:

Сьогодні Григорій Максим’як написав заяву, що відмовляється брати участь у конкурсі на посаду…  В обласній раді зазначають, що п. Максим’як не пояснив причин своєї відмови від балотування.

 

Тож наразі на посаду залишається лише одна кандидатура — завідувача хірургічного відділення онкодиспаснсеру та депутата облради Олександра Ткача…

 

Додамо, що Григорій Максим’як — не єдиний, хто відмовився цієї сесії від балотування на керівні посади у комунальні заклади облради. Документи забрав Петро Нагорний, заступник начальника обласного управління молоді та спорту, який претендував на посаду директора «Інваспорту».

 

Журналіст «Радіо Трек» під час засідання однієї із комісії в облдержадміністрації запитав Олександра Ткача про те, чи він не зніматиме своєї кандидатури. Ось, що він відповів:

Мені про це написали повідомлення, яке прочитав під час засідання екологічної комісії обласної ради. Не знаю, чи це достовірна інформація. Якщо Григорій Іванович (Максим’як - ред.) справді зняв свою кандидатуру, то я, виходить, один лишаюсь. Я не зніматиму своєї кандидатури. Чекатиму сесії, думаю, у п’яницю буде все відомо.

Нагадаємо, що головного лікаря онкологічного диспансеру обиратимуть на засіданні сесії обласної ради, 1 грудня, вже втретє. Попередні два рази не вистачало по кілька депутатських голосів, аби обрати одного із кандидатів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень