Єдиного в Україні тапіра розмножуватимуть у Рівному

До рідкісної тварини – тапіра Майї – в рівненський зоопарк керівництво планує підселити товариша

Нова жителька зоопарку є особливою – це єдиний представник свого роду в Україні. Раніше тапіри були в арсеналі Київського зоопарку, проте на сьогодні Майя така одна.

Потрапила до Рівненського зоопарку тваринка завдяки впровадженню зоопарками світу програми зі збереження та розмноження рідкісних тварин. Нашому місту тапір дістався безкоштовно – зоопарк оплатив лише витрати на транспортування.

Директор Рівненського зоопарку Олег Павлюк зазначив, що для Майї вже підбирається партнер для розмноження, якого планують доправити в Україну з Італії в наступному році. Міжнародні координатори підбирають не зв΄язаних між собою представників, плануючи таким чином отримати якісне потомство. Про долю майбутнього звірятка далі Олег Павлюк:

Ця тварина, яка народиться, буде не нашою власністю. Вона буде власністю того зоопарку, якому її буде рекомендовано координатором передати далі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень