Ярмарок: сьогодні у Рівному збирають гроші на лікування двох онкохворих дітей

Можна придбати солодощі та подарунки

Благодійний ярмарок до Великодня відбудеться на майдані Незалежності у Рівному. Школи міста збиратимуть гроші на допомогу двом важкохворим дітям, розповідає заступник міського голови Галина Кульчинська:

Всі вторговані кошти йдуть родинам, у яких діти мають проблеми з онкозахворюваннями. Це цього року дві дитини з двох шкіл. Учні всіх загальноосвітніх шкіл Рівного – їх у нас 36, проводять благодійний ярмарок. Самі організовують. Ну звісно, з допомогою дорослих, міської влади.  

На ярмарку містяни зможуть придбати солодощі і подарунки до Великодня. Гроші, які зберуть під час ярмарку, передадуть на лікування для онкохворих четвертокласників Єлизавети Юхимчук і Сільвестра Кривошеї, учнів 15 та 25 школи. Торік на такому ярмарку вдалося зібрати 138 тисяч гривень.

До слова у попередні роки ярмарок збігався з сесією міської ради, тож в обідню перерву депутатський корпус на чолі з міським головою теж брали участь у ньому. Ярмарок на майдані Незалежності почнеться о 13 годині.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень