Ярмарок закрили, а торгівля йде: що відбувається на продуктовому ринку (ФОТО)

Попри заборону на торгівлю - на вулиці Шевченка повно торговців 

Торгівлю на вулиці Шевченка, що впритул до продуктового ринку у Рівному, заборонили з 1 червня. Вулицю відкрили для проїзду, і невдовзі тут мають облаштувати парковку.

Втім, навіть попри заборону торгівлі, торговці продовжують реалізовувати свої товари просто з припаркованих автомобілів. Окремі підприємці навіть винесли на вулицю стелажі і продовжують торгівлю. 

При в'їзді на ринок зі сторони вулиці Сагайдачного розмістили спеціальні маркувальні стрічки, аби автомобілі не паркувалися впритул до заїзду в критий ринок, і не заважали заїзду спецтранспорту при потребі.

Нагадаємо, трансформації на ринку почалися передусім з міркувань безпеки, і саме для того, аби рятувальники мали безперешкодний доступ до ринку на випадок надзвичайних ситуацій. 

Вперше за понад 30 років там немає торгівлі: У центрі Рівного ліквідували ринок і створили парковку (15 ФОТО/ВІДЕО)

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень