Міська ялинка за 150 тисяч. Деякі секрети бухгалтерії

Охочі можуть заробити

Новорічна ялинка у центрі Рівного є на метр вищою, ніж ялинка у Києві, однак це не радує багатьох місцевих активістів. Особливо їх непокоїть вартість встановлення та облаштування цієї ялинки – 150 000 грн.

Мовляв, якщо сама ялинка коштує лише чотири тисячі грн., то невже її перевезення, прикраси і встановлення вартують – 140?

Інших розчаровує не стільки вартість як сам вигляд ялинки. Мовляв «когутська»/«сільська».

Ми запитали міського голову Рівного -- що сам він скаже на ці закиди? Володимир Хомко в ефірі «Радіо Трек» відповів зі сміхом:

Це, напевно, люди з півночі нашої області кажуть, що «сільська ялинка»

Далі продовжив:

Запевняю – можемо провести експеримент – що б ми не зробили, завжди знайдеться той, хто буде критикувати. Що б ви не зробили: з золота, скажуть, що треба зі срібла, з дротів – скажуть з золота. Повірте моєму досвіду. Завжди знайдуться критики. Пам’ятаєте роки два тому у Парижі поставили ха-ха (сміється) надувні ялинки – всі критикували – дуже було прогресивне рішення.

Стосовно вартості Хомко пояснює, що 150 тисяч це вартість всього, що було пов’язано з ялинкою.

Той, хто цікавиться ціною, нехай запитає скільки коштує сам трайлер найняти, щоб привезти ялинку з лісу?

Також сума у 150 тисяч включає й оздоблення та ілюмінацію ялинок біля Божої матері та міськвиконкому.

Голова мав із собою документ, де розписані головні видатки, то ж ми його засканували і подаємо нижче. Цікавішою здається пропозиція, яку Хомко озвучив, відповідаючи на подальші наші сумніви:

У кого викликає сумніви «вартість ялинки», пропоную на наступний – підходьте, офіційно заключимо угоду і, будь-ласка. За ту саму вартість виконаєте весь комплекс робіт. Якщо думаєте, що заробите собі, заробіть! А не заробите, то повісимо ваш портрет у центрі міста, якщо не вкладетеся в цю суму. Хоч будемо знати героя))

Сміх сміхом, але до будь-яких пропозицій та концепцій по ялинці влада декларує відкритість. Охочі можуть звертатися:

Усе – контраверсійне: комусь подобається, комусь не подобається. Дітям, я знаю, подобається. Але, якщо є ідеї чи пропозиції, давайте будемо розглядати.

А тепер, власне, й обіцяний скан документу, який Володимир Хомко мав із собою.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень