Яким був 555-й «шлюб за добу» у Рівному (16 ФОТО)

У вівторок, 28 серпня, у Рівному уклали 555 «шлюб за добу». Саме стільки пар скористалися послугою з моменту її появи у нашому місті.

Тож 555-ою парою стали Ганна Терещенко та Андрій Дзірун.

Він АТОвець родом з Черкаської області, Ганна - з Корецького району.  Пара познайомилася на заробітках у Польші, куди і повернуться після весілля.

Зустрічались майже рік, і вирішили одружитися. Але чекати місяць, щоб укласти шлюб змоги не мали. Тому вирішили скористатися послугою «Шлюб за добу». Минулого тижня подали заяву, і вже сьогодні ми – подружжя. Приємно здивував той факт, що ми стали 555 парою, яка одружилась у скорочені строки. Та й ще у таку дату – 28.08.2018. Переконана, що це принесе щастя нашій сім’ї, – поділилась своїми враженнями наречена Ганна Терещенко.

Зауважимо, що свідоцтво про шлюб парі вручала очільниця Головного територіального управління юстиції в Рівненській області Оксана Сальчук.

Вартість послуги «шлюб за добу» - 2500, 85 гривень.

Учасникам АТО ця послуга безкоштовна, вони платять тільки держмито - 15, 85 грн.

Нагадаємо, що послуга «Шлюб за добу» діє у Рівному з січня 2017 року. А починаючи з 2018 року одружитися у скорочені строки можна також у Дубно та Сарнах. У цих містах на Рівненщині вже уклали відповідно 50 і 27 «шлюбів за добу».

Фото - Юрій Кульчинський

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень