Яку пенсію отримають українці з зарплатою у 20 тис. грн: цифра здивує

Як розрахувати середній розмір майбутньої пенсії

В Україні з зарплатою в 15 тис. грн можна розраховувати на пенсію в розмірі 4,6 тис. грн. Водночас з зарплатою у 20 тис. грн можна отримати пенсію в 6,1 тис. грн.

OBOZ.UA розрахував середній розмір майбутньої пенсії за умови, якщо є 35 років стажу. Йдеться про приблизний розмір виплати, щоб розрахувати точний розмір виплати необхідно порівнювати розмір власної та середньої зарплати помісячно.

  • З зарплатою в 15 тис. грн. З такою зарплатою українець з 35 роками стажу може розраховувати на пенсію в розмірі 4 608 грн. Ця зарплата менша, ніж середня зарплата по країні за даними ПФУ.
  • З зарплатою в 20 тис. грн. Така зарплата за умови, якщо є 35 років стажу, дає можливість отримувати пенсію, розмір якої сягає 6 144,5 грн.
  • З зарплатою в 30 тис. грн. Значно вищою буде пенсія для українця з зарплатою в 30 тис. грн. Розмір виплати може сягати близько 9 216 грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень