Якою буде погода цієї весни на Рівненщині: прогноз кліматолога

Сьогоднішнє потепління у багатьох викликало сподівання на те, що вже холодів не буде

Втім, львівський кліматолог Василь  Троцюк каже:

Через пару-трійку днів погода зміниться. Буде вночі - мінусова температура невеличка. Вдень +6…+9. В цілому чекаємо отакої весни перемінної надзвичайно, з різкими перепадами температур і тиску. Справжня весна почнеться десь після 20 березня. Але я  більш, ніж переконаний, в одному: будуть заморозки, будуть ще сніги. В березні буде два таких снігових варіанти. Та й на початку квітня, думаю, засніжить трошки.

Але, за словами Василя Троцюка, сніг буде недовго лежати. Зразу ж розтане. До квітня, на думку кліматолога, сніг лежатиме у лісах на півночі Рівненщини. Загалом для весни цього року будуть також характерні суховії. Для Рівненщини вони не особливо страшні. А ось для півдня та сходу України, де вирощують пшеницю, це буде погано.

Рання весна, прогнозує Василь Троцюк, дасть хорошу погоду на Великдень. У ці святкові дні можливий невеликий дощ. Але температура підніметься до 12-16 градусів тепла.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень