Якою буде погода у травні: Прогноз на останній місяць весни

Що прогнозують синоптики Укргідрометцентру

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

У травні погода в Україні буде в межах кліматичної норми.

Середня температура повітря, за інформацією синоптиків Українського гідрометцентру, очікуються від +13 до +17 градусів, а в горах – від +7 до +12 градусів.

Цього місяця очікується  35-72 мм опадів, що в межах норми. Лише на Закарпатті та Прикарпатті випаде 132-170 мм опадів, що трохи більше за норму.

До речі, за роки спостережень найнижчою у травні була температура повітря 0...-6 градусів, місцями в гірських районах та на Сумщині стовпчики термометрів опускалися аж -7...-10 градусів, а на узбережжі морів до +3 градусів.

А от найвища температура повітря була в межах +30...+37 градусів, на Одещині, Луганщині та в Криму було аж до +38...39 градусів. Навіть у Карпатах було спекотно – +26...+29 градусів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень