Який вигляд мала «королева ДНР» Аліна Андрієвська до перетворення на «муклу» (ФОТО)

Змінила все, що можна було змінити

Жителька окупованого Донецька, яку іменують «королевою Андрієвською», «міс ДНР» та «діамантом» міста стала посміховиськом після того, як дала недолуге інтервʼю, в якому порівняла себе з покійною Єлизаветою II. Глядачів розсмішили не тільки псевдоінтелектуальні роздуми Аліни Андрієвської, а й її зовнішній вигляд.

Сама модель називає себе «муклою» – жінкою з наповненими філерами губами, яка прагне бути схожою на ляльку. Пластичні операції та косметологічні процедури зʼявилися в житті 41-річної дами не так давно. 

Нещодавно вона вирішила показати, який вигляд мала у підлітковому віці, до всіх своїх трансформацій з обличчям. 

— Знайшла фото, де мені 15 років, – підписала архівну світлину прихильниця росії.

Дівчина на світлині має русяве волосся, звичайні риси обличчя та пухкі природні губи.

На сторінці Андрієвської у забороненій в Україні соцмережі «Вконтекте» збереглося небагато фото, де ще можна розгледіти природні риси «королеви ДНР». На деяких знімках 2019 року вона ще сприймала себе без величезних губ, неприродно завуженого обличчя та високих вилиць.

Жителька тимчасово окупованого Донецька мала привабливі риси та не соромилася позувати голою. Однак згодом цього їй виявилося недостатньо, і почалася трансформація в «муклу».

По знімках можна прослідкувати, що почала Андрієвська з губ, у які одразу влила відчутну кількість філерів. Пізніше почали змінюватися й інші риси її обличчя. До слова, дещо іншим стало й тіло «міс».

На деяких кадрах помітно, що сідниці «мукли» мають неприродні вигини, ніби в них вставлені імпланти. Змін зазнали також груди Андрієвської, тому можна припустити, що і їх вона збільшила. До того ж «королева», судячи з фото, полюбляє фотошоп, щоправда, не надто його освоїла.

Джерело: OBOZ.UA та УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень