Який біль небезпечно терпіти після 40 років

Хронічні болі можуть виникати у будь-якій частині тіла

Терпіти деякий біль небезпечно пацієнтам, які старші за 40 років. Безперервні больові відчуття можуть вказувати на наявність хронічного больового синдрому — окремого захворювання, внесеного до Міжнародної класифікації хвороб. Але його не треба плутати з болючими відчуттями, які можуть бути симптомами інших захворювань.

Слід навчитися відрізняти біль, який виникає через емоційний стан (перевтома, стрес, фізичне чи психологічне навантаження), від болю, що виникає регулярно. Наприклад, хронічні форми первинного головного болю — мігрень, кластерні болі, лицьовий біль, радикулопатія, невропатія, невралгія.

Якщо біль виникає постійно і людина вживає протибольові препарати, слід звернутися до лікаря якнайшвидше.

Потрібно розуміти, що хронічний біль виділили як окрему недугу. Тобто, це вже не симптом, а захворювання. За таких проявів у терміновому порядку слід звернутися до спеціаліста.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень