Які речі у домі притягують смерть і хвороби

Позбудьтесь їх негайно

У цій статті ми вам детально розповімо що не можна мати в домі і чому:

1. Старі зношені капці не слід зберігати вдома – вони притягують негативну енергетику. Якщо капці порвалися, їх потрібно викинути.
 

2. Також не слід зберігати вдома порваний, непридатний одяг. Завжди слідкуйте за станом вашого взуття і одягу за принципом: будете ви це ще носити чи ні. Якщо не будете – викидайте.
 

3. Посуд з тріщинами, дефектами, отриманими в процесі експлуатації, порушує енергетику їжі, роблячи її небезпечною для здоров’я людини. Як би вам не подобалася посудина, але якщо вона тріснула або від неї відколовся шматочок, такий посуд потрібно викинути. Тарілка (чаша) символізує сім’ю. Вади посуду вказують на можливі проблеми в стосунках.
 

4. Живі рослини, стебла яких увивають стіни, не можуть перебувати всередині будинку. Кучеряві рослини притягують до себе різні хвороби. Якщо рослина перебуває поза домом, з зовнішньої сторони, то це тільки на користь – ваш будинок захищений.
 

5. Комиші в будинку тримати небезпечно. Засушені, вони притягують нещастя і провіщають хворобу, смерть. Подібні неприємності принесе і ковила, якщо прикрасите нею кімнату. Вона віщує вдівство.
 

6. Водночас в будинку можна мати інші сухоцвіти, в більшості своїй вони переробляють негативні випромінювання, захищаючи мешканців від хвороб.
 

7. Не слід вирощувати вдома і такі квіти, як братики. Вони традиційно висаджуються біля могил.
 

8. Хвойні гілки у вазу ставити доречно лише в період новорічних свят. Погана прикмета – тримати ці гілки у квартирі в інші пори року.
 

9. А ось бегонія – символ благополуччя сім’ї – завжди допоможе врівноважити ситуацію.
 

Джерело - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень