Які райони Рівненщини найбільше потерпають від затоплень

Внаслідок стихії затоплені підвали та двори

Фото ілюстративне

Майже щодня рятувальники надають допомогу жителям і відкачують воду з дворів та підвалів господарських угідь. Протягом минулої доби зі стихією боролися рятувальники у Володимирецькому, Млинівському районах та у місті Рівному.

Про ситуацію з затопленнями по області розказала начальник експлуатаційно-технічного відділу обласного управління водних ресурсів Наталія Лескова:

Критичної ситуації немає, йде підтоплення сільгоспугідь, насосні станції працюють, рівень води понижується.

 

Єдине, є критична ситуація в Демидівському районі у населеному пункті Маливо і по підтопленю масиву у селищі Квасилів. Там завжди створюється така надзвичайна ситуаці, як ідуть повені. Але там силами селищної ради проведено роботи по пониженню рівня води. І зараз немає такого затоплення, як торік.

За її словами, у Зарічненському, Володимирецькому, Дубровицькому, Сарненському, Рокитнівському районах, у місті Дубно та у Рівному ситуація складна, але значної матеріальної шкоди жителям не заподіяно і рятувальники оперативно відкачують воду за допомогою спецтехніки.

Стеж за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень