Які послуги найпопулярніші у рівненському «Open Space»

Майже три тисячі громадян скористалися послугами Рівненського центру «Open Space» у сфері державної реєстрації актів цивільного стану за три місяці його роботи.

Тут можна швидко оформити свідоцтва про народження, шлюб чи його розірвання, свідоцтво про зміну імені, повторні свідоцтва та витяги з державного реєстру актів цивільного стану.

Начальник територіального управління юстиції Оксана Сальчук розповіла про найпопулярніші послуги центру:

Звичайно, народження дітей, тобто оформлення свідоцтв, найпопулярніша послуга. Але, бачте, ми її «перекриваємо» у пологових будинках, адже більшість сімей оформляють цей документ на місці, тобто у пологовому. Тобто зараз первинних реєстрацій народжень значно менше. На другому місці – видача повторних свідоцтв про народження, внесення змін у різні документи та подача заяв на одруження.

Нагадаємо, що сучасний центр європейського зразка з надання послуг у сфері ДРАЦС «Open Space» відкрили у Рівному 24 липня. Його створили у міському РАЦСі, що на проспект Миру, 14, за кошти територіального управління юстиції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень